10 April 2009

Kami kini bergelar STOKIS HPA!

Assalamulaikum kawan-kawan,

Semalam telah disahkan Isteri Saya SUJAIHA BINTI TUBAN telah dilantik sebagai Agen Stok (STOKIS) Kawasan Puncak Jalil. Dengan itu, saya melahirkan syukur tak terhingga kepada Allah kerana telah diperkenankan doa kami.

Juga tidak lupa jutaan terima kasih kami kepada rakan-rakan Ahli HPA mahupun yang belum Ahli HPA (mudah-mudahan Allah bukakan hati untuk menjadi Ahli) atas sokongan kawan-kawan semua.

Alhamdulillah malam tadi kami telah menikmati kelazatan Aiskrim Toyyibah keluaran HPA. Keempat-empat perisa ada dalam simpanan kami, Dapatkan segera keran stok amat TERHAD!.

Rasanya tidak sabar untuk mengunjungi RFC di Bangi yang mengikut perancangan akan dibuka hujung bulan April ini. Juga ingin merasai beehoon keluaran HPA yang dijangka ke pasaran dalam masa 2 bulan lagi.

TERIMA KASIH KEPADA PIHAK PENGURUSAN HPA YANG MEMAHAMI KEHENDAK PENGGUNA BARANGAN HPA YANG SEMAKIN MENINGKAT DENGAN MENGAMBIL LANGKAH MEMBUKA CAWANGAN JUALAN HPA SEHINGGA JAM 9.00 MALAM SETIAP HARI TERMASUK CUTI UMUM KECUALI CUTI AIDIL FITRI DAN AIDIL ADHA.

KINI CAWANGAN HPA DIBUKA DARI JAM 9.00 PAGI HINGGA 9.00 MALAM.

TELAH TERBUKTI KERANA SAYA TELAH MENGAMBIL STOK PERTAMA SEBAGAI STOKIS PADA MALAM TADI. TERIMA KASIH KEPADA CAWANGAN HPA SERDANG YANG TELAH MEMBERIKAN KERJASAMA SEHINGGAKAN MEREKA TERPAKSA MENUTUP PREMIS PADA JAM 9.20 MALAM UNTUK MELAYAN PEMBELIAN KAMI.

Sekian. Mudah-mudahan niat murni kita memperjuangkan produk halal HPA diberkati Allah.
Wassalam.