08 March 2009

FISH BURGER


Fish Burger adalah ikan yang dihasilkan dari ramuan dan campuran isi ikan segar dan bahan-bahan terpilih serta tambahan campuran herba untuk kenikmatan yang lebih lazat di samping menjadi makanan berasakan kesihatan. Tiada penggunaan atau campuran MSG (AJINOMOTO) dalam penyediaan fish burger ini. Burger ini juga mempunyai kandungan kolestrol dan lemak yang rendah berbanding burger daging atau ayam.

Fish burger dikilangkan mengikut amalan pengilangan baik atau GMP. Fish burger boleh dimakan bersama sayuran segar, bawang, keju dan sos. Dijamin bersih dah halal. Sesuai dimakan oleh semua lapisan masyarakat. Fish burger mengandungi sumber protein yang tinggi serta mengandungi lemak yang rendah, baik untuk pembaikan sel-sel tisu dan rendah kandungan kolestrol.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 12
Sabah & Sarawak:

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 10
Sabah & Sarawak: